program.jpg  Cookie
Chimera Dongle cu licenta Samsung 12 luni Extinde

Chimera Dongle Premium cu licenta Full 12 luni

Nou

Chimera Dongle Premium cu licenta Full 12 luni. Toate modulele incluse

Garantie 6 luni

Reseller Autorizat

Mai multe detalii

Acest produs nu este în stoc

770,00 lei

Acceptăm plata cu cardul
Acceptăm plata cu cardul

Dongle Chimera cu licenta pentru toate modulele activate este destinată service-ului telefoanelor BlackBerry, Samsung Galaxy, LG, HTC, Huawei și Nokia *.
Toate licențele sunt activate cu ajutorul creditelor de server Chimera Tool. Este necesar să vă înregistrați la chimeratool.com și să ne furnizați numele dvs. de utilizator în timp ce plasați o comandă. Vom adăuga credite în contul dvs. după finalizarea comenzii.


De ce să folosim Chimera Authenticator?
Are două funcții utile:

    Conectați-vă fără nume de utilizator și parolă
    Dacă autentificatorul este înregistrat și conectat, software-ul ChimeraTool vă va permite să vă conectați utilizând autentificatorul în loc să introduceți numele de utilizator și parola. Acest lucru vă protejează de logger-ele și nu trebuie să vă păstrați sau să vă amintiți parola pentru utilizarea ChimeraTool.
    Ține-ți licența cu tine!
    Până acum, licențele dvs. au fost atașate la PC. Aveți posibilitatea să utilizați software-ul ChimeraTool numai pe acest PC.
    Acum, puteți atașa licențe la PC sau la un autentificator Chimera. Puteți utiliza o licență atașată autentificatorului dvs. pe orice PC, atâta timp cât vă conectați cu autentificatorul, nu cu numele dvs. de utilizator / parola.

Cum se utilizează Authenticator?
Înregistrați autentificatorul la prima utilizare:

    Când primiți autentificatorul, conectați-l la PC și porniți ChimeraTool. În fereastra de conectare, "Login with Authenticator" ar trebui să fie activată. Apasa pe el!

Help1
Prima dată când se va afișa un dialog în care puteți înregistra autentificatorul. Înregistrarea este singura dată când numele de utilizator / parola va fi necesar în timp ce utilizați autentificatorul și trebuie să vă înregistrați o singură dată. Completați numele de utilizator / parola și apăsați 'Register Authenticator'
Help2
Înregistrarea va dura câteva secunde. După înregistrare, dialogul va reveni la ecranul de autentificare obișnuit și vă va conecta cu autentificatorul dvs.
Conectați-vă cu autentificatorul:

     Conectați autentificatorul la PC. În caseta de dialog "Login with Authenticator" trebuie să fie activată. Faceți clic pe acesta pentru a vă conecta cu autentificatorul
Help1
După autentificarea reușită, puteți să vă asigurați că sunteți autentificat cu autentificatorul vizionând pictograma și textul din stânga jos a programului. Când sunteți autentificat cu autentificatorul, puteți vedea o pictogramă a cardului, iar ID-ul cardului de autentificare este afișat lângă numele de utilizator
Zoom
Chimera Tool PRO Dongle - Conținutul pachetului:

     Chimera Tool PRO Dongle (Authenticator) - 1 buc.
     Smart-Card - 1 buc.
     Chimera Tool PRO Activarea licenței

Contul meu


CONTACTAȚI-NE !

Program online
L - V 09:30 - 15:30
S 09:30 - 12:30

0755.377.497
contact@dualsimcect.ro

Card   

Noutăţi soft

18.01 - UMTv2 / UMT Pro - QcFire v3.6

18.01 - Octoplus FRPl v1.5.9

17.01 - MRT Dongle Vivo v1.3

14.01 - Z3X Box Samsung Pro v34.8

14.01 - Miracle eMMC Tool v3.08

12.01 - Uni-Android Tool [UAT] v20.01

11.01 - Medusa Pro v1.7.3

11.01 - Octoplus Pro JTAG v1.7.3

11.01 - Octoplus FRP v1.5.8

11.01 - Miracle FRP v1.31

10.01 - UMTv2 / UMT Pro - Ultimate LG v0.4

10.01 - EFT Dongle v2.3

10.01 - Z3X Easy-JTAG Plus Suite v1.5.3.0